Kan en lift til udlejning bruges både udendørs og indendørs?

 

Lej din maskine Kontakt os i dag

Saxliften og trailerliften kan bruges både inde og ude

Der kan altid være 2 personer i kurven på trailerliften, hvilket der også kan på saxliften ved indendørs brug. Ved udendørs brug af saxliften må der være 1 person i kurven. Sakseliften kræver et fast underlag, som højst må hælde 3 %. Begge lifte er drevet at batterier, hvilket muliggør indendørs brug og brug på lokationer uden adgang til strøm. Ved almindelig brug, har batterierne strøm nok til 1 dags arbejde. Saxliften har en meget lille frihøjde, og er ikke terrængående. Hvis saxliften skal transporteres over et område med mindre ujævnheder, kan du med fordel udlægge køreplader Lej køreplader i plast fra kr. 10,-.

Trailerliften har en stor frihøjde, og har indbygget en mover, så den kan køres rundt mellem arbejdsopgaverne uden at koble den på en bil. Det er også mulig at manøvrere trailerliften rundt på mindre skovveje.

1.500 kr. / døgn
600 kr. / døgn
Belastningsdiagram for Omme 1700 EXB trailerlift. Ved leje af trailerlift i Ølstykke nær Frederikssund og Stenløse, gives en grundig instruktion i brug af trailerliften.

Leje af lift – hvilken lift skal jeg vælge?

Når du skal udføre arbejdsopgaver oppe i højden, kan du få brug at leje en lift. Der findes mange typer af lifte, og her vil vi gennemgå fordele og ulemper ved de 2 lifttyper, der er nemmest og billigst at transportere: Trailerlift og saxlift.

Inden du skal vælge, hvilken lift du ønsker at leje, skal du finde ud af følgende ting:

Hvor stor arbejdshøjde har du brug for? Arbejdshøjden for liften er beregnet som højden på bunden i kurven i maksimal højde, plus din egen arbejdshøjde, som typisk er omkring 2 meter. Ved leje af vores 8 meter saxlift får du en arbejdshøjde på 7,79 meter og ved leje af trailerliften får du en arbejdshøjde på 16,8 meter.

Hvor meget plads er der i det område, hvor liften skal placeres og på transportvejen derhen? Den 8 meter sakselift er klart den smalleste med sine 81 cm. Den kan køre gennem de fleste døråbninger, og den kan vende på et meget lille område, hvis det bliver nødvendigt. Den bruger ikke støtteben, så den har ikke brug for mere plads, når den skal bruges. Trailerliften har en transportbredde på 1,66 m, hvilket er smallere end de fleste biler. Før trailerliften kan bruges, skal støttebenene foldes ud, og derfor har den brug for en arbejdsbredde på 4,12 meter.

Hvilke typer arbejdsopgaver kan en lejet trailerlift bruges til?

En trailerlift til udlejning kan bruges, hvis du skal beskære træer. Det gælder både beskæring i skoven, og i haven nær huset. Hvis du skal fælde et højt træ, kan du skære det ned stykke for stykke. Husk personlige værnemidler Lej sikkerhedspakke til kædesav, og tænk på, at en benzindreven motorsav skal startes uden for kurven, og med kædebremsen slået til. Med mindre du er meget rutineret i beskæring fra lift, vil vi anbefale at du bruger en batteridreven kædesav, som bl.a. har den fordel, at den ikke skal startes. Hvis du lejer den sammen med trailerliften, leverer vi gerne et ekstra batteri med, så du har ekstra lang skæretid. Lej kædesav batteri kr. 300,- pr. døgn.

Du kan med fordel leje en trailerlift, hvis du skal udføre indendørs og udendørs vedligeholdelse af bygninger, maling af vinduer, pudsning af skorsten eller kalkning af kirker. Hvis du ønsker at kunne rengøre dine tagrender, kan du vælge leje af trailerlift. Du skal dog stadig tænke på, om der er plads til liften ved siden af huset. Hvis du har fundet en trailerlift til udlejning, kan du nemmere renovere husets facade og udhæng. Du kan montere skilte på høje bygninger.

Kan alle betjene en lift? Det er let at betjene liften, når man har modtaget den grundige instruktion ved leveringen af liften. Private førstegangs brugere kan også betjene liften. Brugere af saxlifte og trailerlifte skal være fyldt 18 år.

Ved brug af lifte udendørs, skal man huske på, at vindhastigheden i kurvens højde ikke må overstige 12,5 m/s. Sker dette, skal arbejdet afbrydes, indtil vindforholdende tillader, at arbejdet genoptages. Ved brug af trailerlift skal der anvendes sele – som minimum en hoftesele. Ved leje af trailerliften medfølger der hofteseler til 2 brugere.

Hvilke typer arbejdsopgaver kan en lejet saxlift bruges til?

Vælger du at leje en 8 meter saxlift, også kaldet sakselift, kan du nemt udføre malerarbejde i høje bygninger, du kan montere lamper i loftet i en hal, udføre tømrerarbejde, isolere vægge osv. Du kan i mange tilfælde bruge en sakselift i stedet for et stillads, da sakseliften nemt kan flyttes i takt med, at arbejdet skrider frem.

Hvad koster det at leje en saxlift eller trailerlift?

Skal du leje en saxlift i nogle få dage, finder du prisen her Lej saxlift 8 meter kr. 600,- pr. dag. inkl. moms og forsikring.

Hos Lejdinmaskine tilbyder vi billig leje af trailerlift Lej trailerlift 16,8 meter kr. 1.875, inkl. moms og forsikring.

Ønsker du et rigtigt godt tilbud på leje af trailerlift eller saxlift i en længere periode, skal du blot kontakte os Kontakt.

Hvor kan man leje en trailerlift eller saxlift på Sjælland?

Lejdinmaskine i Ølstykke nær Roskilde og Hillerød tilbyder udlejning af både trailerlift og saxlift, også kaldet sakselift.

Hvis du har b/e kørekort og din bil må trække mindst 2.200 kg, har du selv mulighed for at afhente vores trailerlift på 16,8 meter. Hvis du selv ønsker at afhente vores saxlift, skal du medbringe en ladbil eller trailer, hvor der er et minimalt knæk mellem rampen og ladet, så saxliften med den lave frihøjde kan køre op på ladet.

Vi leverer gerne vores lifte på hele Sjælland

Herunder er eksempler på den samlede pris for levering og afhentning af liften, så du har en cirka pris, inden du beslutter dig for at leje en lift:

Ølstykke Stationsby, Stenløse, Gundsømagle og Jyllinge      kr. 600,-

Veksø, Frederikssund, Ganløse  og Slangerup                         kr. 750,-

Smørum, Roskilde centrum, Sengeløse                                    kr. 900,-

Ballerup, Jægerspris, Farum og Lynge                                     kr. 950,-

Skibby, Herlev, Lillerød og Allerød                                           kr. 1.050,-

Hillerød, Kongens Lyngby, Glostrup og Frederiksværk       kr. 1.150,-

Kulhuse, Kirke Hyllinge, Havdrup og Birkerød                     kr. 1.200,-

Virum, Gladsaxe og Solrød                                                         kr. 1.300,-

Helsinge, Hørsholm og Rungsted                                             kr. 1.425,-

Vedbæk, Køge, Holbæk og Græsted                                         kr. 1.550,-

Gilleleje                                                                                          kr. 1.750,-

Helsingør og Herfølge                                                                kr. 1.900,-

Karise, Store Heddinge og Rødvig på Stevns                        kr. 2.150,-

Slagelse og Ruds-Vedby                                                             kr. 2.450,-

Kalundborg                                                                                   kr. 2.700,-

Lej trailerlift Lej saxlift