Hos Lejdinmaskine.dk tilbyder vi udlejning af maskiner og materiel til private og erhvervsdrivende

Lej din maskine Kontakt os i dag

Alle kan leje maskiner til lave priser. Vi udlejer minigravere, motorbøre, pladevibratorer, motorsave, brændekløvere og andre maskiner til private og erhvervsdrivende på hele Sjælland. Maskinudlejning på den nemme måde

Vi har gjort det enkelt for dig at leje en eller flere maskiner online i kalenderen, vælge leveringsform og klare betalingen med det samme. Vi ringer og aftaler leveringstidspunkt med dig, så du kan komme i gang med din opgave.

Du vælger selv, om du ønsker at afhente den lejede maskine i Ølstykke (det er gratis), eller om vi mod betaling skal levere den lejede maskine hjem til dig. Prisen bliver automatisk beregnet, når du går til kassen.

Lej din maskine

Information

Hvis du kun sjældent har brug for en bestemt maskine, vil det ofte være en fordel at leje den. På den måde står den ikke og optager plads, og du er sikker på at den lejede maskine fungerer og er serviceret.

Vi udlejer en del batteridrevne maskiner, fx elektriske motorsave fra Husqvarna, der udmærker sig ved at være nemme at betjene, kraftfulde, støjsvage og stort set lugtfri.

Book her

Vores priser er ærlige og lave

Alle kan få den samme rabat, hvis de lejer en eller flere maskiner i 2 døgn.

Når du lejer en maskine hos Lejdinmaskine i Ølstykke på Sjælland, har du mulighed for at tilvælge levering af maskinen i fx Frederikssund, Slangerup, Jyllinge, Stenløse, Ganløse, Roskilde, Himmelev, Gundsømagle, Veksø, Måløv, Ballerup, Smørum, Herlev, Værløse, København, Hillerød, Frederiksværk, Hundested, og i alle andre byer på Sjælland, Lolland-Falster og Møn.

Se alle vores maskiner
900 kr. / døgn
600 kr. / døgn
400 kr. / døgn
600 kr. / døgn
1.500 kr. / døgn
100 kr. / døgn
300 kr. / døgn
300 kr. / døgn

Lej din maskine

Du er også velkommen til at hente maskinen selv i Ølstykke. Hvis du har lejet en stor maskine, fx en minigraver eller en minilæsser/redskabsbærer, kan du leje en trailer billigt af os.

Vores trailere har en tilladt totalvægt på mellem 1.800 kg og 2.700 kg, og det vil i langt de fleste tilfælde være påkrævet, at du er i besiddelse af et b/e kørekort, hvis du selv ønsker at stå for transporten.

Når du afhenter eller får maskinen leveret, skal du fremvise gyldigt pas eller kørekort. Vi noterer dit pas- eller kørekortnummer i lejeaftalen.

Du er altid velkommen til ringe i telefontiden, eller at kontakte os på mail, hvis du har spørgsmål om maskinerne, eller særlige ønsker til levering eller afhentning.

Kontakt os

Du kan booke maskiner online 24 timer i døgnet

Leje af minigraver

Minigraveren er til stor hjælp ved både anlægs- og nedrivningsopgaver. Minigravere fås i mange størrelser, og det er vigtigt at vælge den rigtige størrelse til opgaven.

Læs mere her

Leje af lift

Saxliften og trailerliften kan bruges både inde og ude. Der kan altid være 2 personer i kurven på trailerliften, hvilket der også kan på saxliften ved indendørs brug.

Læs mere her

Vores maskiner

Vi udlejer en del batteridrevne maskiner, fx elektriske motorsave fra Husqvarna, der udmærker sig ved at være nemme at betjene, kraftfulde, støjsvage og stort set lugtfri.

Læs mere her